Moto blog -

Yamaha Tracer 700 na spadnutí!

Sponzorované odkazy

Příznivci Yamahy se mohou již o letošním létě těšit na nový stroj v řadě značky. Bude jím očekávaný a z nějakého důvodu  dříve uvedený na trh  Yamaha Tracer 700.
Model je pokračovatelem MT-07 v cestovní sporty verzi. Yamaha Tracer 700 je již ve výrobě a fanoušci si jej budu moci koupit někdy v červnu 2016, čili o letošním létě již mohou na něm křižovat silnice.
Yamaha Tracer 700  je malý, ale šikovný. Má téměř stejnou muskulaturu jako jeho větší straší bráška. A malý šikula se může stát dobrý společníkem na každodenní cesty kamkoli. Dokáže jet a dojet i tam, kam jeho větší bráchové ne. A zvládne jej díky malé hmotnosti i pojetí každý.
Díky vyšším řidítkům může jezdec sedět pohodlně ve vzpřímené poloze, přičemž rukojeti sednou díky krytům pěkně do ruky a chránit jej bude před poryvy větru při jízdě pěkné plexi. Když přidáme trendy boční brašny a objemnější nádrž na 17 litrů paliva, stále jsme na pěkné pohotovostní hmotnosti pod dvě stovky kilogramů (přesně 196 kg).
A pohon? Je jím řadový dvouválec o 75 koních s devíti tisíci otáčkami a točivým momentem 68N.m  při 6 500 otáčkách za minutu. Podvozek prodělal jemný facelift, když byl změněn pro potřeby cestovní sporty verze a dostal lepší odpružení. Celkově očekávaná malá motka z dílny Yamaha by mohla být dobrým počinem pro lehčí váhy v sedlech jedné stopy, motorkářky nevyjímaje. Nu což dámy a pánové, šly byste do ní?
Zdroj foto: Yamaha

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.