Moto blog -

SVOBODA – Kréda ze silnice, — Sonny Barger

Sponzorované odkazy

Pokud patříte mezi motocyklisty čtenáře, určitě by vám neměl chybet knihovně tento „Neobvyklý průvodce životem na silnici od legendárního Pekelného anděla“.

Určitě jste už někdy slyšely jméno Sonny Barger a pokud vám to nic neříká o motocyklovém kluby „Pekelní andělé“ jste určitě něco zaslechly. Tento klub vznikl v době hipies v Americe, kdy ještě lidé snily o svobodě. Sonny patřil k jejím nejznámějším členům, je to člověk který zná svojí cenu svobody, nejen proto že strávil svoji velkou část života ve vězení, kde si mohl plně uvědomit co to svoboda znamená.

Do knihy „Kréda ze silnice“ shrnul svoje pravidla podle kterých žije a kombinuje tak život na silnici s životem v reálném světě, těchto pravidel je hned 50. Řadou těchto pravidel by se měl řídit nejen motorkář, ale i každý člověk. Hned v první je známé pravidlo „1. Chovejte se ke mně slušně, budu s vámi jednat ještě líp. Chovejte se ke mně hnusně, naložím s vámi ještě hůř.“, ale bohužel málo lidí se toto uvědomuje. Námátkou napíšu další pravidla „17. Odstraněním zákonů odstraňte zločinnost“, „24. Vědomosti existují, ale samy k vám nepřijdou“ a „34. Nežíjte pro pěkný pohřeb“.

Knížka je velmi čtivá a věřím že v ní dokáže každý něco najít, nejen věci které si uvědomuje, ale i věci které by mohl ve svém životě změnit.

Nakladatelství: TALPRESS, spol. s.r.o.
Počet stránek: 230, menší formát A5
Cena: okolo 190Kč

Obal - SVOBODA – Kréda ze silnice

Jeden komentář k článku “SVOBODA – Kréda ze silnice, — Sonny Barger”

  1. destroi říká:

    rád bych se zeptal, jestli je možný u vás objednat knížku Svoboda od Sonnyho

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.