Moto blog -

Motosalon 2020 i přes koronavirus v Česku jede beze změny

Sponzorované odkazy

Na základě jednání Bezpečnostní rady státu a vyjádření předsedy vlády ze dne 4.3.2020 není důvod cokoliv omezovat či rušit. Společnost Veletrhy Brno, a.s., proto pokračuje v intenzivních přípravách všech plánovaných akcí i zítra začínajícího Motosalonu.


Základní prioritou je zdraví a bezpečnost všech účastníků Motosalonu 2020, tedy jak návštěvníků, a vystavovatelů, tak prodejců, zaměstnanců a partnerů i dalších spolupracujících osob.  Motosalon 2020 je proto připraven beze změny, ale s důrazem na zdraví a bezpečnost všech jeho účastníků.

Společnost Veletrhy Brno, a.s., je v bezprostředním kontaktu s Krajskou hygienickou stanicí JmK v Brně i s dalšími odpovědnými orgány a je připravena okamžitě reagovat na aktuální vývoj situace. Důležitý je také fat, že Motosalonu 2020 se neúčastní žádný vystavovatel z ohniska nákazy. Všichni tamější výrobci jsou zastoupeni českými či slovenskými distributory.

Návštěvníci jsou v drtivé většině z Česka či Slovenska, přičemž návštěvnost z potenciálně rizikových zemí je prakticky nulová. Ze strany vystavovatelů neregistrujeme žádné významnější rušení účasti.

Tyto výše uvedené informace se vztahují i na všechny souběžné akce, tedy výstavu Czech Custom Grand Prix, závody Czech Stunt Grand Prix a food festival Burger Arena.

Výzva pro každého

Společnost Veletrhy Brno, a.s., důrazně vyzývá každého, kdo registruje symptomy respiračního onemocnění nebo pobýval v potenciálně rizikových zemích a oblastech, aby dodržoval hygienická doporučení a nenavštěvoval nejen veletrhy, ale ani další místa s vyšší koncentrací osob. Vedení společnosti Veletrhy Brno, a. s. věnuje problematice COVID-19 zásadní pozornost, a mají-li vystavovatelé či návštěvníci jakékoli dotazy, rádi je zodpoví na emailu info@bvv.cz.

Jak je Motosalon v tomto ohledu připraven?

  • Společnost Veletrhy Brno, a.s., intenzivně sleduje vývoj událostí a ve spolupráci s Krajskou hygienickou stanicí v Brně jsou na něj připraveni promptně reagovat.
  • Intenzivně spolupracují s dalšími orgány státní správy a dalšími dotčenými subjekty.
  • Společnost Veletrhy Brno, a.s., přijala opatření ke zvýšení čistoty a bezpečnosti všech účastníků Motosalonu 2020.

A to taková, že

  • na všech toaletách v areálu brněnského výstaviště jsou instalovány zásobníky s dezinfekcí
  • v areálu výstaviště je připraveno šest mobilních dezinfekčních stanic
  • ve spolupráci s úklidovou firmou jsme zajistili častější úklid a zvýšenou dezinfekci sociálních zařízení a společných prostor, včetně klik, madel, vypínačů a podobně

Zdroj foto: Bbv.cz

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.