Moto blog -

Motosalon 2019 a tipy na novinky

Sponzorované odkazy

Motosalon 2019 začal. Letos po roce opět v Praze. Je již pravidlem, že se s takto co druhý rok střídá s Brnem. Co je k vidění?

O letošním, v pořadí již desátém ročníku Motosalonu jsme vám již přinesli článek se základními informace v minulém článku. Dnes máme pro vás pár tipů, co na letošním ročníku stojí za to vidět.

Faber Moto a jejich bonbónky

Adama Žerta ze společnosti Faber moto s.r.o. potvrdil, že na letošní ročník Motosalonu připravili hodně novinek. Mezi jinými to bude nové enduro Moto Guzzi 1100 Factory V85 TT, dále Aprilia Tuono 1100 Factory s novým semiaktivním podvozkem a zcela nová Aprilia RSV4 1100. Značku Vespa budou zastupovat elektrická Vespa a rovněž Vespa GTS 300 s nejsilnějším motorem v historii. No a malým bonbónkem je pak nový model Piaggio MP3 – malá, kompaktní a cenově dostupná verze o objemu do 300cc.

Honda

Značka Hodna se letos pochlapí, jelikož přímo na letošním Motosalonu předá výherci své soutěže hlavní výhru, kterou není nic jiného, než nový motocykl Honda Monkey. Značka také láká ke svému stánku na kaskadérskou show Míry Lisého na CRF1000L Africa Twin, se kterým Honda v rámci partnerství aktivně spolupracuje. Mimoto můžete vidět ještě Hondu CBR650R tedy ryze sporty motku, nebo naháče Honda streetfighter CB650R a mnoho dalšího.

Pestrá směs kořeněná Nortonem

Tomáš Kočař ze společnosti MR43 prozradil, že na Motosalon 2019 mají přichystánu celou řadu motek. Americká značka UM jsou motocykly do 125ccm v modelech naháčů, endur, cruisery, nebo motky Zontes v podobě endura a naháče. Také mají v rukávu Moto Morini a velmi žádanou klasiku značky Norton. A co víc – všechny modely si navíc u společnosti MR43 můžete půjčit jen na zkušební jízdu, anebo přímo na vaši dovolenou.

Zdroj foto: BVV.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.