Moto blog -

Motocykly Indian pro rok 2022

Sponzorované odkazy

První americká motocyklová značka Indian Motorcycle představuje svoji modelovou řadu 2022. Celá je zabalena do cool kapotáže s modernizovanými technologiemi a novou nabídkou příslušenství. Mimoto jsou k mání nové barvy napříč všemi modely.

Vzduchem chlazené modely bagger a touring, konkrétně modely Springfield, Chieftain a Roadmaster, jsou osazeny motorem Thunderstroke.

  • Model Challenger nabízí špičkový výkon 122 koní díky kapalinou chlazenému motoru PowerPlus.
  • Boční brašny a horní kufr u modelu Roadmaster nabízí spoustu úložného prostoru na jezdeckou výbavu.
  • Ochrana před větrem, pohodlná ergonomie, ploché stupačky a pohodlná sedla pro dva činí z těchto modelů dokonalé stroje na dlouhé vzdálenosti.

Barevné verze

Modelové řady bagger a touring pro rok 2022 dostávají nová a svěží barevná provedení napříč celými řadami.

  • Indian Springfield je dostupný v barvách Maroon Metallic over Crimson Metallic a Black Metallic over Dirt Track Tan
  • Indian Springfield Dark Horse se nabízí v barvě Black Smoke a zcela nové barvě Quartz Gray
  • Chieftain Dark Horse je dostupný v barvě Black Smoke a zcela nové barvě Quartz Gray
  • Chieftain Limited má zcela novou barvu Silver Quartz Metallic
  • Indian Challenger Dark Horse dostal barvu Black Smoke a zcela novou Indy Red over Black Metallic
  • Indian Challenger Limited je dostupný v barvě Black Metallic a zcela nové barvě Maroon Metallic
  • Roadmaster je k mání v barvách Black Metallic a Maroon Metallic over Crimson Metallic
  • Roadmaster Dark Horse můžete pořídit v barvě Black Smoke a zcela nové barvě Silver Quartz Smoke
  • Roadmaster Limited je dostupný v barvě Crimson Metallic

Příslušenství

Indian Motorcycle představuje kolekci zavazadel Spirit Lake Luggage Collection, která zahrnuje brašnu na nosič Rack Bag, menší brašnu Day Bag a cestovní brašnu Touring Bag. Každá z nich je vybavena ramenním popruhem pro snadnější přenášení a připevňuje se na nosič zavazadel, opěrku nebo zadní část opěrky spolujezdce. Každá se prodává samostatně, ale designované jsou jako jedna kolekce.

Přídavná světla

Modely bagger a touring lze vylepšit díky zcela novým zadním LED světlům na boční brašny. Tato přídavná LED světla Pathfinder designově splynou se standardně montovaným osvětlením a nevyžadují žádné vrtání, protože se montují pomocí oboustranné lepící pásky, která zaručuje snadnou a rychlou instalaci.

Spodní kapotáž

Model Indian Challenger můžete vybavit zvýšenou ochranou před větrem pomocí tvrdých spodních kapotáží. Tyto kapotáže jsou konstruovány jsou kompatibilní s modelovými roky 2020-2022. Jezdci mají díky spodním tvrdým kapotážím rovněž možnost rozšířit výbavu o audio systém PowerBand nebo zvýšit objem zavazadlového prostoru.

Modelová řada Indian Scout

Řada robustních modelů Indian Scout se nabízí v klasickém i moderním designu. Modely Scout, Scout Bobber a Scout Bobber Twenty jsou vybaveny motory o objemu 1133 cm3 a s výkonem 70 kW/94 k, které jim dávají silný zátah. Ten je doplněn nízkými sedly a obratnou ovladatelností.

Barvy

  • Scout je dostupný v barvě Black Metallic a dvou nových barvách Maroon Metallic a Silver Quartz Metallic over Black Metallic
  • Scout Bobber můžete mít v barvách Black Metallic, Alumina Jade Smoke a Maroon Metallic Smoke, a zcela nové barvě Titanium Metallic
  • Scout Bobber Twenty je k mání v barvách Black Metallic a Stealth Gray, a ve zcela nové barvě Silver Quartz Smoke

Příslušenství

Do už tak velmi rozsáhlé nabídky příslušenství pro model Scout přidává Indian Motorcycle několik nových položek – dvoumístné sedlo Syndicate a stejnojmennou nízkou opěrku spolujezdce, nastavitelné zadní odpružení Piggyback a analogový tachometr, u modelu Scout Bobber ještě kouřové směrovky Indian Motorcycle.

Adaptivní LED světlomet

Kromě toho společnost Indian Motorcycle představuje nový adaptivní LED světlomet Pathfinder o průměru 146 mm pro všechny modely Scout. Stejně jako jeho sedmipalcový sourozenec, také adaptivní světlomet Pathfinder pro model Scout má bezkonkurenční schopnosti osvětlení zatáčky díky sledování náklonu motocyklu a aktivaci individuálních LED světel pro dokonalou viditelnost.

Zdroj foto: Indian Motorcycle

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.