Moto blog -

Moto Test Camp 2020: nepropásněte registraci!

Sponzorované odkazy

Moto Test Camp je to, o čem mnohý fanda jedné stopy snil. Je to možnost, jak na jednom místě a v jeden den vyzkouší motky rozličných značek, modelů a typů. K mání je hned pět desítek 50 testovacích strojů od značek Honda, Harley Davidson, Kawasaki, Indian, MV Agusta, Triumph, Aprilia, Moto Guzzi a Vespa. Podmínka je jediná – zaregistrovat se!

Na Moto Test Camp 2020 budete mít možnost otestovat si motku, která vám finančně uniká, nebo tu, jež se vám líbí anebo nějakou, která vám nejlépe sedne. Prima možnost, ne? A to není ještě vše – pokud se Vám některá bude líbit natolik, že si ji budete chtít pořídit, můžete to udělat hned na místě s exkluzivní slevu až 10000 Kč.

Moto Test Camp 2020 v Protivanově

Moto Test Camp 2020 je pořádán v Rekreačním středisku Protivanov, které je celé zamluveno jen a pouze na tuto akci. Proč zrovna zde? No, protože okolí nabízí cool a parádní trasy pro jízdy v jedné stopě. Na vybraných strojích budete mít možnost jezdit 40 minut a důkladně tak otestovat vlastnosti vybrané motky.

Registrace, kauce a poplatek

Každý účastník Moto Test Campu 2020 zaplatí registrační poplatek 2 500 Kč a díky němu si může zarezervovat až tři motky pro tři jízdy dle svého výběru a možností. V poplatku je započítáno zapůjčení motorky, a to včetně benzínu. Testované motky najdete zde.

Registrační poplatek se platí při online registracijednotná kauce 20 tisíc korun se platí na místě. Pak už je to jen na vás. Pokud vám tři jízdy na třech strojích stačit nebudou, je tu možnost domluvit si další jízdy nad rámec těchto tří garantovaných, individuálně podle podmínek jednotlivých značek.

Termín akce a zázemí

Akce probíhá ve dnech 6.6.2020 a 7.6.2020zaregistrovat si jízdy na jeden z těchto dní můžete zde

Po celý den, který si pro Moto Test Camp 2020 zvolíte, si budete moci zakoupit jídlo a pití za stravenku na občerstvení, kterou obdržíte při složení kauce. A komu to nestačí, tak může využít i možnost noclehu přímo ve středisku Protivanov, a to buď v chatce nebo zděné budově.

Podmínky účasti v Moto Test Campu 2020

  • platný občanský průkaz
  • řidičský průkaz skupiny A bez omezení kW
  • odpovídající oblečení, vlastní helma a rukavice
  • uhrazený registrační poplatek 2 500 Kč
  • složená kauce 20 000 Kč, přičemž ke kauci nutná hotovost, lze ji blokovat na platební kartě

Počet účastníků akce je regulován na základě aktuálních vládních nařízení ke Covidu-19 a proto sebou na pohyb v objektu a k samotné registraci mějte ochrannou rouškou. Tak zaregistrujte se a přijeďte si užít setkání se stejně naladěnými lidmi!

Autor: Pavla Košík Jelínková

Zdroj foto: Veletrh Motosalon

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.