Moto blog -

Když je potřeba vyměnit motorku za auto, je tu Renault Koleos

Jízdě na motorce se jistojistě nic nevyrovná, jenže když je venku vánice a deset pod nulou nebo chcete vzít celou rodinu na výlet, motorka musí zůstat v garáži. V tento moment přichází na řadu nový Renault Koleos. Ptáte se, proč zrovna on? Odpověď je velmi jednoduchá. Magickou, silnou a energickou jízdu na motorce dokáže nahradit jen cestování první třídou, kterou zastupuje právě nový Renault.

Koleos je zárukou jedinečného zážitku v každém terénu

Renaultu se podařila vskutku neuvěřitelná věc. Dokázal skloubit elegantní interiér, který ocení i velmi nároční klienti, s flexibilním, poměrně velkým úložným prostorem, a především s nekonvenčním pohonem ALL MODE 4×4. Pohon obohacený o systém ALL MODE 4×4 zajistí vozu Koleos neuvěřitelnou přilnavost ke každému povrchu díky přesnému rozdělení točivého momentu mezi přední a zadní nápravu. Dokonalý záběr vás proveze každým terénem, aniž byste se zapotili.

Nechte se hýčkat technologiemi

Renault Koleos je moderní SUV, jež se vás rozhodlo rozmazlovat od první chvíle. Prostorná kabina zcela otočí vaše přání. Už nikdy se nebudete v autě těšit, až vyměníte nepohodlné autosedačky za pohovku, ale zato doma v obývacím pokoji se vám bude stýskat po odvětrávaných a vyhřívaných sedadlech, která zážitek z jízdy jen umocňují. To není zdaleka vše, stačí jeden klik a z pozice řidiče můžete ovládat všechny funkce vozu díky multimediálnímu systému R-link 2. Bezchybnou manipulaci zajišťuje 8,7 palců velký displej. Třešničkou na dortu je bezdotykové ovládání víka zavazadlového prostoru. Senzor umístěný pod nárazníkem vám umožní jediným pohybem přístup k vašim věcem. Další jedinečnou vlastností tohoto vozu je rozpoznávání dopravních značek nebo automatické přepínání dálkových světel.

Jedna jízda je víc než tisíc slov

Na nový vůz značky Renault se valí chvála ze všech stran. Nic vás však nepřesvědčí lépe než jedna zkušební jízda, kterou si můžete domluvit na webu www.rpz.cz. Renomovaní prodejci vám ukáží sílu propracovaného motoru.

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.