Moto blog -

Jak jsem si pořídil novou motorku

Sponzorované odkazy

Po prodeji motorky mi bylo trochu smutno. Přemýšlel jsem jak si to vynahradit, abych mohl občas trochu cestovat. Nejdříve jsem uvažoval nad koupím VW Bus v lůžkové úpravě. Ale busíci jsou trošku nad můj rozpočet a taky bych se bál poruchovosti.

V březnu jsem začal koukat po motorkách v inzerátech. Chtěl jsem motorku s kterou by se dalo pohodlně cestovat a parkrát vyjet na výlet. S přítelkyní nejsme žádný tintítka, proto jsem chtěl motorku s trochu větším výkonem a nesměly chybět aspoň dva boční kufry. Po nastudování informací jsem byl rozhodnut pro jednu z těhle: FJ 1200, GSX 1100 a v neposlední řadě CBR 1000F je sice trošku dražší, ale z vybraných nejlepší. Samozřejmně bych nepohrdnul veteránkem jako je třeba Suzuki GSS 1100Katana.

Po měsíci prohlížení inzerátu jsem našel Hondu CBR 1000F Huriccane. Prakticky hned bylo rozhodnuto. Druhý den jsem se na ni jel podívat a po projíždce bylo jasno (chyby už jen kardan a lepší brzdy). Motorku jsem hned koupil a začal plánovat dovolenou.

Po 14dnech co motorku mám, jsme najezdily něco okolo 2500km, stím že jsme projeli Maďarsko, Chorvatsko, Bosnu a Hercegovinu. Fotky z dovolené a její krátký popis umístím co nejdříve.

A tady je v plné parádě
Honda CBR 1000F Hurricane

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.