Moto blog -

Harley-Davidson Blue Edition: spojení techniky, krásy a nadstandardní ceny

Sponzorované odkazy

Harley-Davidson Blue Edition vydal limitovanou edici pod názvem Blue Edition, která doslova uzemnila motosvět. Krásný modrý stroj je výsledkem koprodukce designérů HD a klenotnické firmy.

Mimo toto spojení a nádhernou barvu šokuje svět také cenou za kus z limitky, která se pohybuje v přepočtu okolo 40,5 milionu Kč.

Harley Davidson již nesčetněkrát spojil své síly s různými subjekty a propagoval a prezentoval své stroje v mnoha neobvyklých podobách i verzích. Ovšem to, co učinil nyní spojením se švýcarskou klenotnickou firmou Bucherer, nemá dosud obdoby. Stroj jejich společné limitované edice Blue Edition stojí na rámu modelu Softail Slim S, od něhož byl také odvozen a nekompromisně i razantně přestavěn ve švýcarské firmě Bündnerbike.

Nádherná modrá barva stroje je doplněna zlatými prvky, což modelu dodává ještě luxusnější ráz a jedinečnost tkví ve faktu, že to není pouhá zlatá barva a lak, ale opravdové zlato. Takže douška, kterou nezávisle na sobě pronesli lidé při zmínce o ceně modelu: „Za tu cenu by snad musel být celý ze zlata“ není až tak do věci. A to ještě není vše, protože stroj má po sobě různě implantováno a rozeseto cirka 360 diamantů.

K vesmírně vysoké ceně přispívá i dvojka průhledných schránek nádrže paliva, která ukrývá hodinky a šperky firmy Bucherer. Tenhle model Blue Edition od Harley-Davidson má být totiž především jakousi luxusní pojízdnou „výkladní skříní“ a prezentací šperků a série hodinek Bucherer Blue Edition.

Otázka je, zdali pokud by se při ceně okolo 1 800 švýcarských franků za Harley Davidson Blue Edition našel kupec a zdali by k „vybavení“ stroje patřily i šperky a hodinky Bucherer.

Zdroj foto: Harley Davidson

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.