Moto blog -

Autopůjčovna Taggart: Vyberte si auto a vydejte se na cestu

Mobilita je pro každého člověka nesmírně důležitá a můžeme si směle přiznat, že bez automobilu je většina z nás úplně vyřízená. Spousta lidí řeší absenci vozu nákupem nějakého nového. Ne vždy ale máme na nový vůz dostatek finančních prostředků a stejně tak jej nemusíme využívat každý den. I proto není od věci popřemýšlet o vypůjčení nového auta. Naším tipem je v tomto ohledu autopůjčovna Taggart Praha, jež dokáže nabídnout spolehlivé vozy za velmi výhodné ceny. Nepředbíhejme ovšem a podívejme se na služby této půjčovny aut mnohem podrobněji.

Dlouhodobý i krátkodobý pronájem za výhodnou cenu

Zmiňovaná společnost nabízí jak pronájem na minimální dobu, tak i dlouhodobé užívání zapůjčeného auta. Ceny jsou skutečně bezkonkurenční. Ostatně pokud najdete někde jinde u konkurenční společnosti nižší cenu, zkuste se na autopůjčovnu Taggart obrátit a půjdou ještě níže. K dispozici dostanete samozřejmě zcela nový vůz, případně skoro nové auto. Vždyť půjčované modely mají průměrný věk okolo 9 měsíců a počet najetých kilometrů u nich průměrně činí 18 000. Získáte doslova luxusní svezení.

Na náklady spojené s provozem zapomeňte

Máte strach z toho, že byste museli platit nejrůznější náklady týkající se provozu auta? Nemusíte! Jak poplatky za běžnou údržbu, tak i pojistku auta hradí autopůjčovna Taggart. Pokud máte aktuálně nějakou tu nesplacenou půjčku, také nemusíte házet flintu do žita, jelikož si auto bez problémů zapůjčíte. Firma totiž nabízí vozy i osobám, jejichž jméno figuruje v registru dlužníků.

Nechte si vůz přistavit ještě dnes

Potřebujete odjet na místo určení za několik hodin? Neváhejte a podívejte se na www.taggart.cz, kde najdete potřebné podrobnější informace. Přistavení a vyzvednutí vozu bude zcela bezplatné. Navíc nebudete vázání žádnou dlouhodobou smlouvou, jako by tomu bylo u klasického či operativního leasingu.

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.