Moto blog -

Dárky? U motoristů je to snadnější

Sponzorované odkazy

Málokdo si ví rady vždy, když se blíží oslava a je zapotřebí koupit dárek. Trochu snazší situace je, když je oslavenec nadšeným fandou do aut, ale i tak je nabídka velmi bohatá a kromě snahy být originální je nutné přemýšlet nad tím, aby byl dárek aspoň trochu užitečný…

Oslavy narozenin, svátků a dalších významných dnů jsou vítanou příležitostí rozbít zaběhnutý stereotyp všedních dní, ale často s sebou nesou dlouhé rozmýšlení, co koupit oslavenci. Dárky jako je lahev vína, bonboniéra či dárkový koš se asi nedá nic zkazit, ale originalita je na bodu mrazu a navíc je to často bráno jako dar, kdy si gratulant nedělal moc starosti a koupil, co mu v obchodě přišlo jako první pod ruku.

Lepší je přeci jen trochu popřemýšlet a koupit něco speciálního. Do hry vstupuje mnoho faktorů a obchody nabízejí širokou škálu možných dárků. Bohatá nabídka ale situaci nezlehčuje, spíše naopak. Zvláště ženy často neváhají a zkusí požádat o pomoc internet. Tady najdou spoustu inspirace, jaký dárek pro muže by mohl být to pravé. V nabídce jsou i takové nápady jako nejrůzněji zajímavě tvarované stojany na víno, nové kopačky, utěrka na monitor, lehká LED lampička na knihu, škrabátko na záda, stylový půllitr na pivo a nebo něco úplně jiného.

„Blázen do aut“? Je to snadné!

Pokud však svátek, narozeniny nebo cokoliv jiného slaví motorista, který nemá vůz jen jako nezbytný dopravní prostředek, je situace o mnoho jednodušší. Stačí navštívit obchod s autodoplňky a tam si vybrat. Kdo si chce dát opravdu záležet, může hledat na internetu, kde se nachází snad stovky doplňků a příslušenství pro nejrůznější automobily. Poté, co se najde skutečně to pravé stačí jen vybrat obchod, kde je výhodná cena, a koupit.

Handsfree. S pomocí handsfree budu motorista telefonovat a zároveň mít ruce na volantu. Foto: www.marzo.sk

Pravda, není zrovna lehké najít něco, co řidič nemá a potřebuje, ale s trochou snahy se to podaří. Dovezl vás bezpečně na dovolenou do Bulharska? Můžete se mu odměnit třeba koupí handsfree či alkoholtesteru, tedy dárky, které výrazně pomohou bezpečnějšímu cestování. Jinou možností je koupit něco, co cesty autem učiní komfortnější, třeba vůně do auta, nové koberečky nebo potahy. A když je třeba koupit dárek příznivci tuningu? Polepy na auto, spojlery, hudební aparatura nebo speciální součástky pod kapotu auta určitě nepřijdou na zmar. Ale pozor, auta těchto „šílenců“ jsou většinou „vymazlené“ do posledního detailu a asi sotva se s dárkem trefíte do stylu majitele auta. Lepší je věnovat dárkový poukaz, který se pak snadno přemění v potřebný doplněk v požadovaném provedení.

A i když snad oslavenec není do svého automobilu bezmezně zamilovaný, ale nějaký vůz má, najde se dárek i pro něj. Ať už je to Felicie, favorit nebo třeba starý Renault Megane, každý vůz potřebuje kola, benzin či naftu (případně jiné alternativní palivo) a čas od času také umytí. Právě proto mohou být ideálním dárkem nové plechové disky, pneumatiky, poukázka na benzín nebo do myčky. A to jsou opravdu ryze praktické dárky, které nejen mile překvapí, ale budou i užitečné.

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.