Moto blog -

Profláknuté pikle MV Agusta a Zagato

Sponzorované odkazy

Nedávno zmiňované pikle výrobce motocyklů MV Agusta a karosárny Zagato nesou první ovoce. Respektive nesou první výsledky pátrání, které jsme zahájili.

Úspěšně jsme vystopovali postup ve spolupráci daných společností a našly pár zajímavostí pro vás. To „něco“ co spolu tyhle dva tábory chystaly dostalo reálnou podobu. Italská dvojice nám již milostivě prezentovala jakousi skicu s malou videonápovědou, našeptávající že to „cosi“ bude velké.

A velké to vskutku je. Velké, zajímavé, netradiční a dost originální. Co? Pojetí motky, které vytvořila koprodukční spolupráce MV Agusta a Zagato. Ač je premiéra toho, co spolu upekly plánována doslova „za pár“ tzn. čtvrtého září letošního roku, proflákly se další informace spolu s fotografiemi.

To co upekli výrobce motocyklů MV Agusta a karosárna Zagato je samozřejmě jednostopé vozítko, čili motka. A nejen tak ledajaká. Motocykl má neobvykle pojatou přední část s protaženým „čumákem“ respektive osvětlením, dekorovaným malým štítkem.

Nezaměnitelný rukopis karosárny Zagato je znatelný z big objemu stroje, tedy jeho kapotáže a ladných linek boků. I sedlo pro jezdce je koncipováno atypicky –  jakoby viselo ve vzduchu nad zadním kolem, a je protaženo až k zadním svítilnám. Pod sedlem by měla bublat čtyřválcová a jednolitrová pohonná jednotka.

Více (snad už všechno) se dozvíme 4.9.2016 na ohlašované oficiální premiéře stroje, stvrzené i již vydanými propagačními letáky a minivideem v našem předchozím článku.

Zdroj foto: MV Augusta

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.