Moto blog -

MV Agusta a Zagato kují pikle (nebo motku?)

Sponzorované odkazy

Koprodukce výrobce motocyklů MV Agusta a karosárny Zagato – z výrazným písmenem Zet v logu, nažhavují příznivce jízdy v jedné stopě. Našeptávají nyní cosi o tom, že pro ně chystají „něco“.


Italská dvojka ukázala totiž jakousi skicu a malou videonápovědu s detaily jejich novinky. Ty by měla spatřit světlo světa (a veřejnosti) někdy v září letošního roku. Čili už to má de facto „za pár“.

Skica ukazuje tvary motocyklu z koprodukce této dvojky. K jedné skice patří i obrysy s datem premiéry a oficiálního zveřejnění modelu pro veřejnost. Kratičké video také cosi napovídá. Obojí vzbuzuje různé reakce, jelikož obě (skica a vide) malinko nesouzní.

Z těch několika málo záběrů totiž vyplývalo, že základním kamenem novinky bude zřejmě původní model F4 – dle podvozku a krytu motoru. Ovšem trochu tomu neodpovídá další silueta upoutávky s datem premiéry stroje. Ta zase ukazuje na něco jinak laděného.

Ovšem i tak je již nyní jasné, že se můžeme těšit na parádní kousek sportovně laděného silničního stroje. Technické parametry samozřejmě zveřejněny ještě nebyly. To by nebylo již pak řádné (a pořádné) překvápko pro milovníky jízdy v jedné stopě.

Zdroj foto a video:  MV Agusta

Jeden komentář k článku “MV Agusta a Zagato kují pikle (nebo motku?)”

  1. » Profláknuté pikle MV Augusta a Zagato | Moto blog říká:

    [...] Více (snad už všechno) se dozvíme 4.9.2016 na ohlašované oficiální premiéře stroje, stvrzené i již vydanými propagačními letáky a minivideem v našem předchozím článku. [...]

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.