Moto blog -

Dobrá zpráva! Gas Gas zase vyrábí!

Sponzorované odkazy

Tahle firma je ze Španělska. A po delší době je jasno! Opětovné navázání na předchozí úspěchy a Gas Gas je zase zpět a vyrábí. A produkuje. I do Česka!


Prvním počinem je neskutečně parádní enduro Gas Gas EC 300 Racing E. A k mání je již i u nás – na českých zastoupeních firmy. Dvoutaktní (a tím ojedinělá) motka měla nedávnou premiéru na výstavě v Kolíně nad Rýnem. A mile překvapí i cenou, která není vyšší než 168 500 našich korun.

Enduro má co se kontrukce týče mnoho společných znaků s modelem 2015, kdy došlo k přerušení výroby firmy. Tradičně je laděná koncovka výfuku FMF, ale pod sedlem je umístěna baterie spolu se spínacím relé startéru. Model Gas Gas EC 300 Racing E má nižší hmotnost než endura v podobném podání, ovšem na první ohled zaujme motka přední maskou s LED světly a v atypickém tvaru.

Gas Gas ukazuje, že Enduro EC 300 Racing E, bude stroj věrný své historii svojí všestranností ve všech typech terénu,  s legendární obratností a výkonným dvoudobým motorem. Na vzestup poptávky po dvoudobých motorech, které jsou životem pokrevních enduro nadšenců, je odpovědí tahle motka – EC 300 Racing E jako nejuniverzálnější, výkonný a nejlehčí model. Je to terénní motocykl s hbitostí a vlastnostmi horského motocyklu.

Zdroj foto: Gas Gas

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.